GENERALFORSAMLING OG TILMELDING TIL DARTSÆSONEN 21/22

Bemærk! Tidspunket er ændret til kl 11!

Søndag den 5.9 kl. 11.00 afholdes der generalforsamling på:
Bodega Værkstedet
Kolt Østervej 33
8361 Hasselager

Tilmelding er nødvendigt (der vil bliver oprettet et event på Facebook, hvor I kan tilmelde Jer). Forslag bedes fremsendes til bestyrelsen inden 21.8 kl. 12.00 – de kan fremsendes på mail: formand@aarhusrestaurationsdart.dk

Dagsorden vil herefter blive lagt på hjemmesiden med alle indkomne forslag. Vi håber på stort fremmøde!

Vi forventer opstart af sæson 21/22 mandag den 13.9 (med forbehold for ændringer i forhold til antal tilmeldte hold).

Bestyrelsen har besluttet at vi, grundet de senest sæsoners afbrydelser, kører med halv pris på kontingent i denne sæson – dvs. kr. 350,- pr. hold man tilmelder. Dette inkluderer én dartskive pr. tilmeldt hold.

Sidste frist for tilmelding af darthold er til generalforsamlingen den 5.9 (vi ser dog MEGET gerne at man tilmelder sig inden, så vi kan få overblik over hvor mange hold vi bliver!).

Tilmelding sker ved at indbetale kontingentet for det/de hold man vil tilmelde. HUSK AT SKRIVE EN BESKED VED INDBETALINGEN SÅ VI VED HVILKE HOLD DER TILMELDES. Indbetaling kan foregå via bankoverførsel eller MobilePay: Reg nr. 5382 Konto nr. 0397752 eller på MobilePay: 26211713

Så ta fat i holdejerne og få tilmeldt jer hurtigst muligt. Vi håber at så mange som muligt har lyst og mulighed for at spille med igen i år.

Vi glæder os til en ny sæson 🎯

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *