VIGTIG MEDDELELSE VEDRØRENDE DE NYE RESTRIKTIONER!!

Så skete det desværre!🙄 Bedst som vi var kommet godt igang med sæsonen, blusser corona op på ny og der er blevet indført nye restriktioner for barer og restaurationer. De nye restriktioner betyder at:

– Alle barer/værtshuse skal lukke kl. 22
– Gæsterne skal bære mundbind, når de ikke sidder ned

Det kommer selvfølgelig også til at have indflydelse på restaurationsdarten. Det betyder jo at man skal bære mundbind når man spiller sin kamp, men det bør ikke være noget problem, da vi alligevel alle skal have mundbind med, når vi går på bar/værtshus.

Bestyrelsen har snakket sammen og er blevet enige om at det grundet det lave smittetryk i Aarhus (28 tilfælde pr. 100.000 indbyggere de seneste 7 dage) er forsvarligt at fortsætte turneringen indtil videre. Det er dog vigtigt at pointere at alle retningslinjer SKAL overholdes så vi undgår tilfælde!

På baggrund heraf er vi kommet frem til følgende forslag til hvordan vi, på en ordenlig måde, forhåbentlig kan køre turneringen videre under de nye restriuktioner:

– Vi opfordrer til at holdene snakker sammen før hver kamp, og starter så tidligt som muligt, måske endda før kl. 18:00 hvis muligt, så der ikke bliver problemer i forhold til lukketid.
– Vi foreslår at maden serveres ved bordene til kampstart, så der kan spises løbende – uden at man holder pause i spillet. På den måde kan vi forhåbentlig nå at få afviklet kampene inden kl 22.
– Vi opfordrer til at man ikke holder (unødvendige) pauser mellem kampene og at vi hjælper hinanden med at få dem afviklet hurtigt og effektivt.
– Vi opfordrer til at afvikle flere kampe samtidig, såfremt værtshuset har flere ledige baner, og man ved/kan se at man måske bliver presset på tid.
– Vi giver i år dispensation til afvikling af udsatte kampe, således at de ikke behøver at blive afviklet indenfor de normale 4 uger, men så man har helt indtil forårssæsonens opstart, til at afvikle dem. Vi opfordrer dog til at man får dem afviklet så hurtigt som muligt!

Vi håber at vi med disse forslag/opfordringer kan fortsætte turneringen, uden alt for mange forhindringer og udsatte kampe. Skulle man ende i den uheldige situation, på trods af at have fulgt retningslinjerne, at man ikke når at færdigspille kampen inden lukketid, så aftal et nyt tidspunkt hvor kampen(e) spilles færdigt, og kontakt bestyrelsen omkring dette.

Vi vil i denne forbindelse igen lige minde om at ALLE skal overholde myndighedernes og Aarhus Restaurationsdarts retningslinjer i forhold til corona:

– Hold afstand og undgår at kramme/give hånd
– Sørg for at kun bartender/holdleder servere maden, således at så få som muligt har kontakt til den
– Mød ikke op hvis du er syg!

Vi vil løbende evaluere på hvordan turneringen forløber og evaluere efter næste spillerunde i forhold til om der skal laves nye tiltag/ændringer.

Vi er selvfølgelig meget lydhør, hvis i har kommentarer eller andre forslag.

Med mindre i høre andet inden mandag, så bliver dette de gældende retningslinjer til på mandag.

Vi håber på at denne omgang med restriktioner er hurtigt overstået! God dart!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar