Lige en lille opfordring/servicemeddelelse i forbindelse med kampene.

Inden sæsonstart meldte vi ud, at man som udehold ikke kan forvente at møde mere end 4 spillere op. Ønsker man at komme mere end 4 spillere så skal man lige kontakte modstander først, for at høre om det er i orden (i forhold til corona-restriktioner på stedet).

Der har været et par tilfælde hvor udeholdet er mødt op med 4 mand, mens hjemmeholdet har stillet med 5-6-7-8 mand. Det kan jo virke lidt unfair for udeholdet, da det kan give en fordel i form at kunne skifte spillere ud til doublerne.

Derfor en lille reminder om at huske at kontakte det værtshus man skal spille på, for at høre om man må møde flere spillere op. Og en lille reminder til hjemmeholdet om fairplay og om at fordele pladserne ligeligt mellem ude- og hjemmehold. Hvis man som hjemmehold kun har plads til én ekstra spiller er det jo fair nok – men har man plads til flere, så bør det fordeles så begge hold kan møde op med lige mange spillere. Husk at vi spiller for at hygge os og have det sjovt – og det har vi altså kun, hvis vi alle spiller efter samme regler, så vi undgår diskussioner og sure miner 🙂

Bestyrelsen vil lave en liste over de værtshuse hvor man som udgangspunkt må møde ekstra spillere op. Så hvis de forskellige værtshuse vil kontakte bestyrelsen med info om, hvor mange spillere udeholdet må stille med uden at spørge i forvejen, så får vi lavet en liste.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar