Kampplanen er klar!

Først og fremmest vil jeg sige tak for en veloverstået generalforsamling. Rart at se det fine fremmøde og dejligt at så mange deltog i de forskellige diskussioner. Også godt at se at så mange havde lyst til at stille op til bestyrelsen og deltage i arbejdet. Vi byder Rikke velkommen i bestyrelsen og Agnetha og Steen velkommen som suppleanter. Der kommer snart et referat op på hjemmesiden, så dem der ikke deltog kan få indblik i hvad der skete.

Kampplanen for første halvsæson er lagt op og i må meget gerne kigge den igennem og tjekke om der er noget som ikke stemmer.Kampplanen og sammensætningen kræver måske lige lidt forklaring.

I år er der 14 A-hold, 12 B-hold og 15 C-hold. Det kan jo virke lidt sært at vi ikke har rykke rundt på det, men som der også blev sagt til generalforsamlingen, så skyldes det at 6 hold sidder sæsonen over (1 A-hold, 4 B-hold og 1 C-hold). Disse hold skal jo have plads i deres respektive rækker igen til næste år, og derfor har vi valgt at køre videre uden at tvangsoprykke – for ikke muligvis at skulle tvangsnedrykke ekstra hold næste år. Det betyder også at vi, grundet de 15 hold i C-rækken, ikke holder pause i uge 42, som vi ellers havde håbet på.

Hold fra samme værtshus, i samme række, mødes i runde 1 eller 2 som sædvanligt – alt efter hvordan det kommer til at gå op med kampplanen i forhold til ude/hjemmebane resten af sæsonen.

Vi håber på forståelse for den lidt anderledes sammensætning i år. Spørgsmål eller rettelser så kontakt endelig bestyrelsen (og gerne hurtigst muligt).

Vi glæder os til at komme i gang på mandag d. 7/9! Husk at tage fat i jeres hold/holdejer og mind dem om at vi starter på mandag, i forhold til mad og hvad der ellers skal forberedes 🙂

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar