Tilmelding til sæson 2020/2021

Hej alle værtshusejere!

Så er det blevet tid til at tilmelde hold til næste sæson. Det skal ske på mail: formand@aarhusrestaurationsdart.dk – eller senest til generalforsamling d. 30/8 på Beefeater.

Ønsker man at sidde over i denne sæson grundet corona restriktioner, kan man som nævnt tidligere, søge bestyrelsen om dispensation til dette, og stadig beholde sin anciennitet til næste år. MEN MAN SKAL STADIG TILMELDE HOLDET, da man ellers vil miste sin plads i rækken, og dermed skal starte i c-rækken hvis man ønsker at være med igen næste år!! Så HUSK at tilmelde hold, og kontakt bagefter bestyrelsen hvis dette er tilfældet. Dog skal bestyrelsen vide besked om dette senest d. 30/8!

Husk også at det er GRATIS, for alle hold som var tilmeldt sidste sæson, at tilmelde sig i år. Nye tilmeldinger af hold skal betale tilmeldingsgebyr på 700kr pr hold. Indbetaling for nye hold skal ske ved:

Kontooverførsel:
Reg nr. 5382
Konto nr. 0397752
Eller mobilepay: 26211713
Husk at skrive hvilket hold der betales for i beskeden ved indbetaling!!

Så tag fat i holdejeren og få tilmeldt (og betalt hvis nyt hold) hurtigst mulig. Vi håber at så mange som mulig har lyst, og mulighed for at spille med igen i år. Og vi glæder os til at få “kastet” sæsonen igang igen!!

Pas på jer selv, og hinanden🙏🏻

Mvh
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar