Info om turneringsopstart og generalforsamling

Hermed en update med dato for opstart af turneringen 2020, samt info om den kommende generalforsamling!

Vi er nu klar med en dato for opstart af turneringen, som I år bliver mandag 7. september 2020! Hvis vi bliver samme antal hold som sidste år, betyder det at vi er færdige med turneringen 14. december (uden pause i uge 42).👍

Vi ved alle at I år ikke er helt som andre år. Vi kan ikke se ud i fremtiden, og ved ikke hvordan COVID-19-billedet ser ud i efteråret eller næste år. Derfor har vi besluttet at gøre sæsonen 2020/2021 GRATIS for de hold, som betalte for at være med sidste år. Vi synes ikke at vi kan tillade os at tage betaling i en sæson hvor risikoen for aflysning/nedlukning/restriktioner er så forholdsvis høj. Det betyder dog at der ikke vil blive uddelt skiver til holdene, men de penge som ejerne skulle have brugt på kontingent, kan de jo så bruge på nye skiver i stedet, da en skive koster mindre end et kontingent for et hold👍👍

Generalforsamlingen bliver som tidligere nævnt, afholdt på Beefeater søndag d. 30. august kl. 12. Vi håber at COVID-19 ikke tvinger værtshusene til at lukke ned igen. Fordi der er restriktioner på hvor mange vi må samles, så bedes ALLE som deltager (og har Facebook) tilmelde sig det event som bliver oprettet en af de nærmeste dage. Kender man til nogen som ikke har Facebook, og som man ved møder op, må man gerne skrive det inde på EVENTET (ikke her).

Til generalforsamlingen skal der i år stemmes om tre pladser i bestyrelsen. Formanden er på valg, Kim Kuntz er på valg og desuden er der en bestyrelsespost ledig, da Hans-Henrik Ahlers ikke ønsker at fortsætte. Der skal desuden vælges to suppleanter.

Vi er i øjeblikket ved at diskutere hvordan vi griber sæsonen an i forhold til Corona og vil snarest komme med en udmelding om dette.

Husk at forslag til generalforsamlingen skal indsendes til formand@aarhusrestaurationsdart.dk og være bestyrelsen i hænde senest 25. august! Forslagene skal præsenteres af det hold som stiller det, så husk at møde op, hvis du har indsendt et forslag.

Husk at tale med dine holdkammerater, så alle er klar over hvornår der er generalforsamling og opstart!

Det var vist alt for nu. I ønskes alle en god sommer og et godt helbred!

Hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar