Generalforsamling 2020

Hej alle. Håber i nyder den danske sommer 😉 Det ser ud til at vi er på rette vej til at få åbnet op for Restaurationsdaten igen og det er jo glædeligt!

Datoen for årets generalforsamling er nu fastlagt. Det har taget lidt længere tid, da vi skulle være sikre på at vi kunne afvikle indenfor de rammer og retningslinjer, som skal sikre os alle mod COVID-19.

Generalforsamlingen bliver afholdt SØNDAG D. 30/8 kl. 12 på BEEFEATER (Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov). Der vil blive oprettet et event på Aarhus Restaurationsdarts facebookside (https://www.facebook.com/groups/aarhusrestaurationsdart/), som man kan tilmelde sig.

Der vil komme flere informationer snarest, når vi har overblik over startdato for turneringen (som også snart vil blive meldt ud) og andet praktisk.

Vel mødt!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar