VIGTIG INFO!! KAMPE UDSKYDES I FORB. MED CORONAVIRUS!

Det er nok næppe gået nogens næse forbi, at Danmark delvist lukker ned det næste stykke tid. Det betyder også at der ikke vil blive afviklet kampe i Aarhus Restaurations Dart de næste 14 dage (mandag 16. marts og 23. marts).

Indtil videre har vi valgt at udskyde kampene, og så må vi se på hvor realistisk det bliver at skulle afholde kampene efterfølgende. Det kommer også an på hvor længe denne nedlukning kommer til at vare ved.

Vi kan også allerede se at de fleste værtshuse begynder at lukke ned og håber selvfølgelig, at der hurtigt kommer styr på situationen, så vi kan få åbnet op for værtshuse og turnering igen. Det vigtigste er dog lige nu at vi hjælper samfundet med at få styr på situationen, og at vi ikke er med til at sprede smitten yderligere.

Vi håber på forståelse og beder jer alle om at passe godt på jer selv og hinanden! Vi skal nok holde jer opdateret løbende hvis der skulle komme ændringer. Har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen direkte.

MVH

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar