Juleferie

Alle kampene for første halvsæson er nu blevet spillet og indrapporteret. Det har været en flot sæson indtil nu, der bl.a. har budt på en 167- og 170- lukning i samme spillerunde.

I A-rækken er Værtshuset 1 – vanen tro – suverænt #1 med 5 point ned til Agners som #2 og igen 4 point ned til de næste 3 hold.

I B-rækken er det tæt i toppen – her er det igen Værtshuset, der ligger på topplaceringen, men oprykkerne fra Den Lokale Bodega presser på. Solbjerg Bodega og Søren Bruun er lige i hælene på dem. Der er kun 4 point imellem de fire hold

I C-rækken er det knap så tæt som i B-rækken. Millers Pub har lagt sig i spidsen med 2 point til Skåde Bodega og på de næste to pladser kommer Solbjerg Bodega og Hos Anton med 2 point mellem holdene.

Toplisten byder også på nogle rigtig flotte resultater. Michael fra Værkstedet har lavet en 13-dart i A-rækken og i B har Mikael og Dean fra Værtshuset hver lavet en 14-dart. I C-rækken har Madsen fra Millers og Henrik fra Agners lavet hver en 18-dart.

På lukningerne ser vi den flotte 170 lukning fra Jesper Marcussen (Hos Anton) i A-rækken. B-rækken byder på en 138 lukning fra Jan (Solbjerg) og C-rækken har en 154-lukning fra Thomas (Hos Anton)

Super flotte resultater, men der er selvfølgelig plads til forbedring og det bliver spændende at se hvad anden halvdel af sæsonen kommer til at byde på – hvem mon vinder sæson 2018/2019?

Der vil komme besked fra bestyrelsen omkring opstart efter nytår.

God jul og godt nytår til jer alle sammen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar